Kedves Ügyfelünk!  
 
 
Szigorodik a kárelbírálás

Felhívjuk tisztelt ügyfeleink figyelmét a kötvényben rögzített határidők szigorú betartására, mivel a kárelbírálás során alkalmazandó szabályokat Biztosítótársaságunk a továbbiakban nem tudja rugalmasan kezelni.


A kötvényben meghatározott határidők be nem tartása a kártérítéstől való elesést vonja maga után.
  Növekszik a behajtásra átadott követelések száma
 

Jelentős növekedés tapasztalható a behajtásra átadott követelések számában az elmúlt években - állapította meg a biztosító ügyfelei számára - mind a biztosított, mind a nem biztosított - követeléseik behajtását végző Atradius Collections. 2008 első negyedévéhez képest 2009 első negyedévében az Atradius Collections részére behajtásra átadott követelések értéke 109 százalékkal növekedett a teljes vállalatcsoporton belül.

Tovább...

  Lay Csaba, régióvezető
 

Az ügyfelektől való visszajelzések beépítését, az első osztályú szolgáltatást és a pozitív gondolkodást tartja a legfontosabbnak az értékesítési munka során és jelen gazdasági környezetben Lay Csaba, aki két és fél éve csatlakozott az Atradiushoz, és hamarosan - ifjú apaként - újabb kihívásokkal is szembe kell néznie. 2007 januárjában csatlakoztam az Atradius Hitelbiztosítóhoz, ahol jelenleg régióvezetőként tevékenykedem.

Ez alatt a két és fél év alatt rendkívül jól tudtam kamatoztatni korábbi munkatapasztalatom, amely rendkívül jól illett az Atradius tevékenységéhez. Credit controllerként az volt a feladatom korábbi munkahelyeimen, a Xeroxnál és az M-realnél, hogy a vevők hitelképességét vizsgáljam, és kintlévőségeiket kövessem. Ez a tapasztalat teszi lehetővé mindennapi munkámban, hogy ügyfeleink problémáit megértsem, és kollégáimmal első osztályú szolgáltatást nyújtsunk.

Tovább...

  Új publikációk
 

Az Atradius folyamatosan nyomon követi a nemzetközi piacok változásait, és elemzéseivel értékeli a fizetési környezetet és a különböző hitelezési kockázatokat. Legújabb, "Atradius Fizetési Szokások" elnevezésű felmérésünkben 1.800 vállalatot kérdeztünk meg kilenc európai országban (Belgium, Dánia, Franciaország, Hollandia, Németország, Nagy-Britannia, Olaszország, Spanyolország és Svédország) a fizetési morálról és kultúráról.

Tovább...

  Az Atradius csapata maratont futott
 

Cégünk idén is részt vett az immáron 16. éve megrendezésre kerülő K&H maraton váltó versenyén. A cél elsősorban nem a győzelem volt, hanem a részvétel, hogy informális közegben is jobban megismerhessék egymást a munkatársak.

Tovább...

 

 

Atradius Credit Insurance N.V. Magyarországi Fióktelepe
1117 Budapest, Fehérvári út 50-52.
Telefon: +36 1 382-7590
Fax: +36 1 382-7591
E-mail: info-hu@atradius.com

Leiratkozásért küldje vissza a TÁRGY mezőben a LEIRATKOZÁS szót, az atradius.hirlevel@webidea.hu-ra